برگزاری آئین گرامیداشت اساتید دانشگاه مجازی المصطفی (ص) همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها

 

آئین گرامیداشت اساتید دانشگاه مجازی المصطفی (ص) همزمان با سالروز میلاد با سعادت دخت گرامی موسی بن جعفر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیهم اجمعین در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خالق پور جانشین ریاست المصطفی (ص)، ریاست محترم دانشگاه، مدیران کل معاونت آموزش جامعة المصطفی العالمیة، اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار گردید، از اساتید برتر دانشگاه مجازی تقدیر به عمل آمد.


در این آئین که به همت معاونت آموزش و همکاری سایر واحدها برگزار شد، جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر ارجمندفر، ریاست محترم دانشگاه، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و گرامیداشت روز معلم، از همه اساتیدی که در نشر معارف دین سعی و تلاش می کنند تشکر نموده و یادآور شدند: تدریس شما یک تدریس معمولی نیست، بلکه یک تدریس ماندگار و اثرگذار در فرای مرزهاست، که باعث آشنا شدن مخاطبان با نور اهلبیت علیهم السلام می شود.

سخنران ویژه این مراسم نیز حجة الاسلام و المسلمین خالق‌پور ضمن تقدیر از رشد و حرکت رو به جلوی مدیریت آموزش مجازی دانشگاه، بیان داشتند: یکی از بحث های جدی، توسعه آموزش مجازی دانشگاه در کنار بخش ‌های حضوری و فیزیکی المصطفی است و در بخش توسعه فیزیکی پردیس المصطفی نیز باید به گونه ای برنامه‌ ریزی و طراحی انجام پذیرد که در آینده مانع رشد پرشتاب آموزش‌ های مجازی و بهره ‌مندی از  هوش مصنوعی نگردد. الحمد لله دانشگاه مجازی از این ظرفیت برخوردار است که آموزش حضوری المصطفی را نیز با روش‌های نوین آموزش در عرصه دیجیتال و هوش مصنوعی جهت‌دهی و راهبری کند.
 ایشان در ادامه سخنانشان با بیان چند فراز از فرمایشات حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام در نهج البلاغه، به عظمت جایگاه و منزلت استاد و معلم پرداخت و بر اساس همان آموزه ها، انتظارات جامعة المصطفی از دانشگاه مجازی در حوزه آموزش و تربیت را نیز بیان نمودند.
جانشین محترم ریاست المصطفی (ص) افزودند: حضرت امیر‌المؤمنین علی علیه‌السلام می‌فرمایند: لا شرف کالعلم، و شرف یعنی آّبرو، عزت و بزرگی؛ و اساتید گرانقدر المصطفی، هم برای خودشان مایه آبرو و عزت هستند و هم برای جامعة المصطفی.
 
همچنین در ابتدای این مراسم جناب آقای مهندس بنیادی معاون محترم آموزش دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به همه اساتید، کارکنان و مهمانان گرانقدر دانشگاه، پیرامون شیوه جدید آموزش مجازی با نگاه به آینده توضیحات و نکاتی را ارائه دادند.
ایشان بیان داشتند: در بررسی آمار مراجعه دانش پژوهان به میز کار ملاحظه شد که دانش پژوهان گرامی در ساعات شب بیش از ساعات روز و وقت اداری به میز کارشان مراجعه می کنند و این همان معنای واقعی آموزش مجازی است که شرایط یادگیری را در هر زمان و هر مکان برای مخاطب فراهم می کند، از این رو تصمیم گرفته شد در شیوه جدید، درس ها ابتدا ضبط و تولید شود سپس در اختیار دانش پژوهان گرامی قرار گیرد؛ اما نکته مهم این است که شیوه آموزش مجازی دانشگاه مجازی المصطفی تنها ضبط و تولید محتوای آموزشی و ارائه محتوای آفلاین نیست، بلکه بر اساس آخرین مطالعات که بهترین شیوه آموزش را آموزش ترکیبی محتوای آفلاین و آنلاین می داند، دانشگاه مجازی حرکتش را به این سمت آغاز کرده است و هم اکنون در میز کار دانش پژوهان هم امکان ارائه درس تولید شده و محتوای آفلاین وجود دارد و هم امکان برگزاری کلاس آنلاین و هم سؤالات و خودآزمایی و هم تالار گفتگو برای تعامل و شرکت دانش پژوهان در مباحث درسی.
معاون محترم آموزش در ادامه سخنانشان به نقش مهم استاد در طراحی درس اشاره و افزودند: استاد محترم هر درس طراح اصلی آن درس است و اوست که در مورد میزان و کیفیت محتوای آفلاین و آنلاین، بسته به نوع درس و دانش پژوهان تصمیم می گیرد.

ایشان در پایان سخنانشان کمبود مباحث تربیتی، نبود تفکر انتقادی و خلاقیت را یکی از چالش های آموزش مجازی دانستند و اظهار امیدواری کردند با شیوه آموزش ترکیبی دانشگاه و طراحی اساتید گرانقدر و نیز با مطالعه و پژوهش بیشتر بر این مشکلات فائق خواهیم آمد.

در این مراسم از اساتید برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد:

اساتید ارجمند دانشگاه مجازی المصطفی صلی الله علیه و آله
1 استاد دکتر امیر امینی مدیر گروه علمی فقه و اصول  8 استاد دکتر حلیمه اخلاقی گروه علمی قرآن و حدیث
2 ستاد دکتر سید حسین شفیعی دارابی گروه علمی قرآن و حدیث  9 استاد دکتر عاطفه خدائی گروه علمی زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی
3 استاد دکتر توفیق اسداف گروه علمی حکمت و مطالعات ادیان  10 استاد فاطمه انصاری گروه علمی علوم انسانی اسلامی
4 استاد دکتر فرهاد پورکیوان گروه علمی فقه و  اصول  11 استاد سوسن الفضلی گروه علمی علوم انسانی اسلامی (از یمن و به صورت برخط)
5 استاد دکتر محمد حسین شریفی گروه علمی حکمت و مطالعات ادیان  12 استاد طاهره عبداللهی پارسا مرکز آموزش زبان فارسی
6 استاد محمد شیبانی گروه علمی فقه و  اصول  13 استاد مریم خاکی پور مرکز آموزش زبان فارسی
7 استاد سجاد حیدر موسوی گروه علمی قرآن و حدیث